Se pot alege urmatoarele modalitati de livrare:


1. Ridicare de la sediul firmei

2. Urgent curier:

- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 25 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 15 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar.

3. Fan Courier: 
- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 20 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 15 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar.
Posibilitate deschidere colet Fan Courier contra unei taxe suplimentare de 5 lei 

4. GLS:

- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 20 RON pe colet pana la 2 kg. Taxa de transport se modifica in functie de numarul de colete si greutate
 Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta primita de la GLS.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 12 RON pe colet pana la 2 kg Taxa de transporta se modifica in functie de numarul de colete si greutate 

5. Alt curier agreat de dvs. (ex.  Cargus)
Daca doriti sa trimitem comanda printr-un ALT CURIER agreat de dvs. (ex. CARGUS) va rugam sa specificati denumirea firmei de curierat la INFORMATII LIVRARE/PLATA. Costul transportului este platit de dvs direct la firma de curierat.

 


NOTA: orice produs Brüder MANNESMANN la care se epuizeaza stocul din Romania, poate fi livrat intr-un interval de 10-15 zile lucratoare pe baza de comanda/pre-comanda.

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 
 
MANNESMANN® is registred trademark of BRUDER-MANNESMANN.

Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza magazinul Scule-expert.ro pe ShopMania Articole auto-moto